ANT – Autoritatea Nationala pentru Turism – fara sef!

ANT – Autoritatea Nationala pentru Turism – fara sef!

0 277

Puterea condusa de presedintele Basescu, mai nou, testeaza functionarea unor structuri fara sefi. Iata ca avem Guvern care merge fara vice prim ministru (Pogea – PD, si-a dat demisia de sase luni), sau chiar fara ministri! Agricultura nu a mers mai rau fara ministrul Flutur demis de cateva saptamani, precum nici MEC nu se prabuseste fara Seres, precum celelalte ministere fara secretarii de stat retrasi de Partidul Conservator.


Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a ramas de ieri fara niciun sef. Livia Sima, cea care ocupa postul de vicepresedinte al Autoritatii, a fost eliberata din functie de catre primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Livia Sima era singura persoana responsabila cu coordonarea ANT inca din luna iulie, cand presedintele Ovidiu Iuliu Marian si-a dat demisia din motive personale.
Reamintim ca plecarea lui Iuliu Marian a fost cauzata si de un interviu acordat unui saptamanal, in care fostul presedinte ANT aducea injurii si acuzatii grave operatorilor din turismul romanesc si hotelierilor de pe litoral. Acestia nu au suportat afrontul si nu s-au lasat pana nu l-au zburatacit.


Pentru ocuparea fotoliului de presedinte al Turismului nu a fost desemnata inca nicio persoana, principala cauza – negocierile politice.


Ne punem intrebarea cine il va intampina pe domun Berceanu (PD) ministru care va veni pe 17 decembrie sa de-a startul sezonului de iarna la Brasov?


O informatie de ultima ora si aceasta agentie – ANT, a fost trecuta dintr-o subordine ministeriala PD in aceea a pemierului Tariceanu.


Se joaca tare!?


?


Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.