Tensiuni la Rapid !!

Tensiuni la Rapid !!

0 394

Razvan Lucescu tehnicianul formatiei Rapid Bucuresti a declarat pe un post de televiziune ca la aceasta echipa nu va fi niciodata liniste si intelegere.

Lucescu jr. s-a referit la amenintarile facute in presa de principalul actionar George Copos, conform carora in aceasta pauza competitionala se va produce o remaniere a lotului, spunand ca la Rapid nu va fi niciodata liniste, pentru ca nu a fost nici macar dupa ce echipa a castigat cu 7-0.

„Dupa sase victorii consecutive vine un rezultat de egalitate, influentat si de arbitraj, si se produce un scandal foarte mare la noi. Nu cred ca asa se va obtine vreodata performanta deosebita. Nu este corect ca unii sa plateasca greselile pe care le-am facut in vara, conducatorii, antrenorii prin atitudinea si starea pe care am creat-o. Din luna august si pana acum, nu am facut decat sa aducem tensiune. Prin tot ce s-a intamplat, de la scandaluri la nivelul conducerii, la nivelul actionarilor si pana la nivelul echipei”, a afirmat tehnicianul rapdist.
Ba mai mult Razvan Lucescu crede ca cineva din afara echipei, are intentia de a distruge Rapidul, care a avut o perioada foarte buna in ultimele luni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.