De la egal la egal la Lyon

De la egal la egal la Lyon

0 354

In fata a aproximativ 40.000 de spectatori, Steaua Bucuresti a remizat la Lyon, scor 1-1 (1-1), in compania celor de la Olympique. Acesta a fost practic ultimul meci sustinut in acest sezon in Liga Campionilor, de catre elevii lui Cosmin Olaroiu.

Steaua a jucat destul de bine in primele 45 de minute si bine in cea de-a doua parte a jocului, dar sa nu uitam ca acest lucru s-a intamplat in fata echipei a doua a Lyonului, pentru ca Gerard Houllier, a tinut sa menajeze „piesele grele”, pentru jocurile din optimi si sa dea o sansa si celor care nu au prea fost folositi in acest sezon.
Stelistii a deschis scorul prin Nicolae Dica, chiar in debutul partidei in minutul 2, care a marcat cu un sut din intoarcere de la aproximativ 11 metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Paraschiv.

Alou Diarra a restabilit egalitatea zece minute mai tarziu, cand a reluat impecabil cu capul din aproximativ zece metri o minge centrata din corner de Kallstrom. Diarra a marcat astfel primul gol in Liga Campionilor. In rest ocaziile s-au derulat de la o poarta la alta, ambele echipe avand sansa de a marca golul victoriei. Totusi, Steaua, a avut si mai multe ocazii si mult mai multe ratari, unele din situatii excelente pentru a marca. Au ratat din pozitii excelente Banele Nicolita sau Dica. Asta e!
La sfarsitul partidei tehnicianul stelistilor Cosmin Olaroiu a afirmat: „Am facut un meci bun aici la Lyon si ma bucura faptul ca nu am pierdut. Am demonstrat ca putem juca bine si imi pare bine ca Mirel Radoi a revenit pe teren dand o mai mare stabilitate liniei de mijloc”.

La randul sau Gigi Becaloi, finatatorul echipei din Ghencea era multumit de evolutia stelistilor, declarand „A fost un meci extraordinar pe care am fi putut sa-l castigam. Am avut multe ocazii si am jucat foarte bine, mai ales in prima repriza. Sunt multumit de sezonul acesta din Liga Campionilor. Am adunat cinci puncte si am luat 10 milioane de euro. Totusi, nu aceasta e Steaua pe care mi-o doresc. Steaua ideala ar fi cu Radoi apt 100%, cu Ovidiu Petre apt 100%. De acum inainte trebuie sa ne concentram pe Cupa UEFA”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.