Viitorul s-a pierdut la Brasov

Viitorul s-a pierdut la Brasov

0 306
Formatia FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, a reusit sa invinga fara mari probleme cu scorul de 3-1 (1-1), sambata, pe teren propriu, echipa Viitorul Constanta, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.
Golurile brasovenior au fost inscrise de Mateiu in min. 32, Buga min. 54 (penalti) si Paun min. 90+1. Pentru Viitorul Constanta a marcat Chitu, in minutul 23. 0-1: Brasovenii au tinut sa isi pastreze seria rezultatelor bune si au reusit sa acest lucru in fata propriilor suporteri, care au venit la Stadionul "Tineretului" in numar destul de mare (aproximativ 2.000 de specatori au fost prezenti in tribune). Chiar daca "galben-negrii" au fost condusi cu 1-0 inca din minutul 23, acest lucru nu a fost o problema pentru elevii lui Adrian Szabo, care  si-au adus aminte ca evolueaza pe teren propriu si au marcat noua minute mai tarziu prin Mateiu care a prins un sut formidabil de la aproximativ 21 de metri. Dupa marcarea golului egalizator, "stegarii" au preluat fraiele jocului si au condus ostilitatile pe teren, ratand chiar cateva ocazii clare de a marca.
Dupa pauza brasovenii au revenit pe teren mai motivati si aratand spectatorilor prezenti la meci ca isi doresc intr-adevar victoria si au inceput seria atacurilor spre poarta oaspetilor. In minutul 54, Buga majoreaza scorul dupa ce a inscris din lovitura de la 11 m, un penalty  scos de Batin care a fost faultat in careul constantenilor. Ulrimul gol al partidei a fost ca o incununare a atacurilor brasovene, acesta fiind inscris de Paun in ultimul minut de joc, dupa ce a primit o pasa foarte buna de la Mu gurel Buga.
In urma acestei partide FC Brasov urca pe pozitia a opta a clasamentului acumuland 26 de puncte, in timp ce Viitorul Constanta se afla pe locul 11 cu 20 de puncte.
Adrian Szabo tehnicianul brasovenilor a afirmat imediat dupa meci ca a fost o partida aprig disputata in fata unui adversar foarte valoros, care a fost castigata insa de echipa mai motivata si mai disciplinata.
"Am intalnit o echipa destul de ambitioasa si valoroasa in acelasi timp care ne-a pus destul de multe probleme. Insa am demonstrat inca odata ca suntem o echipa valoroasa si baietii s-au concentrat mai bine demonstrand ca isi doresc sa castige. Partida a fost castigata de echpa care a avut o disciplina mai mare si a avut o motivatie mai buna", a afirmat tehnicianul brasovenilor.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.