Studentii integralisti primesc cadou o vacanta la munte

Studentii integralisti primesc cadou o vacanta la munte

0 353

Cum de mai multe ori s-a auzit vorbindu-se ca in Romania exista un invatamant mediocru, statul incearca sa-i stimuleze pe studenti sa invete mai cu sarg. Dar nu degeaba, ci pe cadouri.


Agentia pentru Sprijinirea Studentilor a anuntat ca studentii cu medii mari de la facultatile de stat vor petrece, gratuit, sapte zile la munte de Craciun si Revelion. Ei au de ales intre statiunile Voineasa, Zarnesti, Baile Herculane si Paraul Rece, la hoteluri de doua sau trei stele. Vor avea asigurata si masa in valoare de 32 de lei pe zi.


?


Desi cererea este foarte mare, sunt diponibile doar 1.400 de locuri. De aceste bilete pot beneficia cei care sunt integralisti, in functie de rezultatele obtinute la scoala si performantele in cercetare. Studentii orfani de ambii parinti si cei proveniti din centrele de plasament au prioritate.


Facultatile vor afisa metodologia si numarul de locuri repartizate. Studentii au la dispozitie trei zile pentru a depune, la secretariate, cererile pentru acordarea de bilete gratuite de tabara. Facultatile vor fi monitorizate pentru a se sti cum impart locurile, daca le afiseaza la timp si in locuri vizibile si daca repartizarile se fac echitabil.

Masura a fost luata pentru ca in anii trecuti au existat plangeri din partea studentilor, ca secretariatele facultatilor nu fac cunoscuta existenta locurilor in tabere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.