Cu calul la … aeroport

Cu calul la … aeroport

0 314

Ca omul gospodar are un cal sau chiar trei e absolut normal. Ca acesti cai sa fie scosi la pascut e iarasi normal. Dar cand pasunea este o pista de aeroport, treaba se complica putin.


Asa s-a intamplat pe aeroportul? din Bacau, cand aeronava SAAB-2000 inmatriculata YR-SBI, apartinand companiei Carpatair ce facea o cursa spre Timisoara, s-a lovit de trei cai ce pasteau in voie exact pe pista. Pilotul a anuntat turnul de control ca s-a lovit de niste caini vagabonzi (asa a crezut) si a cerut sa se faca cercetari. Asa a fost descoperita “pasunea”. Unul dintre cai a fost lovit mortal.


Din fericire, avionul a decolat in conditii bune. Inaintea aterizarii la Timisoara s-au luat toate masurile de precautie, inclusiv trecerea deasupra pistei cu trenul scos pentru verificarea eventualelor avarii. Nefiind identificat nimic anormal, echipajul a fost autorizat sa efectueze apropierea si aterizarea, care s-au desfasurat in conditii de siguranta deplina. La inspectia aeronavei la sol nu s-au descoperit nici un fel de urme sau avarii.


Politia este in cautarea stapanului cailor, care va fi pedepsit in conditiile legii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.