PSD Brasov intre Titus si Miron

PSD Brasov intre Titus si Miron

0 340


Anuntata candidatura a? deputatului de Brasov Titus Corlatean la postul de secretar general al PSD a mai turnat putin gaz pe focul tensiunilor din partid.


Decizia lui Corlatean, luata spontan, fara interminabilele discutii din culise, va pune la incercare unitatea organizatiei.


Titus Corlatean este sustinut de grupul de la Cluj, acelasi care il sustine si pe actualul si probabil si viitorul Presedinte Mircea Geoana, care Geoana este sustinut in corpore de organizatia judeteana a PSD Brasov, care organizatie si-a declarat insa public sustinerea pentru M.M. (Miron Mitrea, nu Marilyn Monroe).


Ce va iesi din acest lant al slabiciunilor, e greu de spus, mai ales ca si declaratiile ce preced congresele s-au dovedit la pesedistii brasoveni in contradictie cu votul acordat.


Interesant in toata povestea este ca Titus Corllatean spune s-a consultat cu colegii de partid de la Brasov. Oare s-a consultat inainte sau dupa ce conducerea organizatiei s-a hotarat sa-l sustina pe Mitrea? Intrebari fara raspuns, ce lasa insa la vedere niste fisuri in unitatea PSD Brasov. Chiar si declaratia lui Neagoe ca singurul contracandidat al lui Geoana va fi Sorin Oprescu, Iorgovan urmand sa se retraga, este un semn!


Dar sa avem rabdare, mai sunt 4 zile si dezlegam sarada!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.