Conservatorii si demisiile din Guvern

Conservatorii si demisiile din Guvern

0 308

Multimea de ministri si secretari de stat care completa echipa guvernamentala a lui Tariceanu s-a comportat diferit la comanda partidului – demisia!


Astfel sapte reprezentanti ai PC din Executiv si-au depus, luni, demisiile din functiile pe care le detin in Guvern:



  • Bogdan Pascu – vicepremier,

  • Codrut Seres – ministrul Economiei si Comertului,

  • Ovidiu Catalin, secretar de stat in Ministerul Tehnologiei Informatiilor,

  • Sorin Vicol, presedintele Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat,

  • Catalin Teodorescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului,

  • Florian Gheorghe, presedintele Agentiei Nationale pentru Sport,

  • Constantin Lupescu, presedintele Agentiei de Transplant,

Bogdan Pascu, vicepremier demisionar in mesajul politic de incheiere a mandatului: „Consideram ca ne-am facut treaba si iesim de la guvernare pentru ca nu mai putem accepta un climat de dictatura politica”.
Cam in aceiasi termeni s-a pronuntat si Codrut Seres, ministru al Economiei demisionar, care a spus la Palatul Victoria:
„Am ales astazi sa imi dau demisia din functia de ministru al Economiei, tocmai pentru ca vrem sa demonstram ca nu tinem cu dintii de scaunele noastre”.

Masonul sef al Romaniei a – cotit-o!


Fagaraseanul, Mare Maestru, Eugen Ovidiu Chirovici, cel mai de seama mason al tarii, cel care ocupa cel mai inalt fotoliu din Marea Loja Nationala, a demonstrat cat de membru PC era, optand pentru demisie, dar nu din Guvern ci din Partidul Conservator.


Pentru a-si pastra locul in structurile guvernamentale, Eugen Ovidiu Chirovici a demisionat din PC imediat dupa anuntul retragerii PC de la guvernare. El va ramane la sefia Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.


El nu este singurul care va face o astfel de mutare. In zilele urmatoare sunt asteptate alte 10 decizii de demisii a conservatorilor ?care fac parte din diferite structuri ale Guvernului sau din …partid (PC).


?


Horia D.R.




COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.