Pedofil gay olandez de 57 de ani a avut relații cu un...

Pedofil gay olandez de 57 de ani a avut relații cu un minor după ce la ,,cumpărat” de la …fratele lui mai mare

0 743


Un bărbat din Ţările de Jos, în vârstă de 57 de ani, şi complicele său, un braşovean de 20 de ani, au fost reţinuţi şi propuşi pentru arest preventiv în următoarele 30 de zile de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, prim-procurorul Vlad Teodorescu ( cel din fotografie ), cei doi au început demersurile pentru luarea în plasament a unui minor în vârsta de 14 ani, fratele inculpatului braşovean.

Astfel, un cetăţean olandez a fost arestat după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un… minor, având acceptul…fratelui mai mare al victimei. deşi cunoştea vârstă minmorului.
Astfel, în noaptea de 7 spre 8 martie, după ce fratele mai mare a încasat sume de bani şi alte cadouri de la ,,cetățeanul” olandez ( ghilimelele le-am folosit special, asemenea specimene nu pot fi numite cetățeni ) și-a plasat fratele minor pedofilului gay din țara lalelelor pentru relații sexuale, urmând ca ulterior să-l dea spre ,,adopție” deviantului occidental.
Din fericire cei doi inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului de Combatere a Crimei Organizate Braşov, după care au fost propuşi pentru arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

La data de 26.03.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a formulat propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor S.O.A. şi G.V. pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor respectiv complicitate la act sexual cu un minor. În fapt s-a reţinut că inculpatul major S.O.A. cetăţean olandez în vârstă de 57 de ani, cu complicitatea inculpatului major G.V. în vârstă de 20 de ani, au început demersurile pentru luarea în plasament a persoanei vătămate G.G.V. minor instituţionalizat în vârstă de 14 ani, frate al inculpatului G.V., minorul urmând a locui la domiciliul inculpatului S.O.A. în scopul înlesnirii întreţinerii de relaţii sexuale de către minor cu inculpatul S.O.A.

Ulterior, în noaptea de 07/08.03.2020, după remiterea unor diverse sume de bani şi a unor cadouri, inculpatul S.O.A. în timp ce se află la domiciliul său din Mun. Braşov a întreţinut relaţii sexuale cu minorul G.G.V. în vârstă de 14 ani, cunoscând vârsta minorului. Inculpaţii S.O.A. şi G.V. au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore de către organele de poliţie din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Braşov”, a precizat prim-procurorul Vlad Teodorescu. Facem precizarea că, din păcate, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive inculpaţii beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Precum Dincă de la Caracal. Mai știm ceva de el.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.