Conservatorii brasoveni se tin bine

Conservatorii brasoveni se tin bine

0 277

La Brasov, reprezentantii conservatorilor sunt de parere ca decizia iesirii de la guvernare nu va produce schimbari radicale in cadrul filialei, cum ar fi demisia din partid a unor membrii. Pana luni, nici un conservator nu si-a exprimat o astfel de intentie.


Dar nici nu ar avea de ce, avand in vedere ca nu exista membri PC care sa ocupe functii de conducere din cadrul institutiilor deconcentrate de la nivel local.


„Nu s-a luat nicio decizie in acest sens. Dar eu va spun ca oamenii de valoare nu vor parasi partidul”, a declarat presedintele interimar al filialei brasovene a Partidului Conservator, Ciprian Babita.


Cat priveste celelalte decizii, cu privire la ce se va intampla la nivelul partidului, se vor lua de catre conducerea centrala, a mai spus Babita.


?


Alte filiale din Brasov ale unor partide politice nu au avut decat critici la adresa deciziei conservatorilor de a se retrage din coalitie. Presedintele filialei Brasov a UDMR, deputatul Kovacs Attila, este de parere ca retragerea PC arunca intregul guvern intr-o criza. „Toate partidele politice din coalitie trebuie sa se reuneasca si sa analizeze bine situatia, pentru ca o decizie gresita ar putea sa afecteze Romania”, crede deputatul UDMR.


?

Iar peremistii brasoveni considera ca decizia PC este una sinucigasa. Intr-un comunicat al filialei PRM Brasov se arata ca gestul conservatorilor „nu face altceva decat sa respecte un scenariu bine pus la punct in laboratoarele de la Cotroceni”. Totodata, PRM Brasov avertizeaza ca PRM nu va sprijini niciun guvern care sa-i aiba in componenta pe „sovinii maghiari care cer autonomia Tinutului Secuiesc si dezmembrarea statului national roman”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.