Udrea ravneste la functia de secretar executiv

Udrea ravneste la functia de secretar executiv

0 283

Elena Udrea a confirmat ca si-a depus candidatura pentru functia de secretar executiv, impreuna cu cererea pentru derogare, avand in vedere ca pentru a candida statul PD prevedea ca este necesara o vechime in partid de cel putin doi ani. La Consiliul National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie, sunt vacante noua posturi de secretar executiv care vor completa BPN al PD.


?


Elena Udrea s-a inscris in PD in februarie 2006, in organizatia sectorului 1.
Dupa alegerile din 2004, Udrea a fost aleasa consilier prezidential de presedintele Traian Basescu, functie pe care a parasit-o in octombrie 2005. Ea a motivat plecarea sa prin aceea ca a sustinut lupta anticoruptie si demersurile in acest sens ale presedintelui, dar ca a simtit „atacuri profund nedrepte si cu o virulenta pe care numai teama de aplicare a legii o poate explica”.


?

Elena Udrea vizeaza functia de secretar executiv care se va ocupa de relatiile internationale ale PD. Obtinerea derogarii este o simpla formalitate, conducerea partidului afirmand public ca nu pune stavile de vechime in calea candidatilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.