Mai multa maturitate pentru Steaua

Mai multa maturitate pentru Steaua

0 267

Steaua Bucuresti formatiei pregatita de Cosmin Olariu, a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu 3-1, pe cei de la Poli Timisoara, in derbiul etapei a XVIII-a a Ligii I, cu un gol superb marcat de Ov.Petre, impotriva fostei sale echipe.

Cei prezenti la meci dar si telespectatorii au putut vedea la lucru doua echipe ambitioase insa maturitatea si experienta Stelei si-a spus in cele din urma cuvantul.
Pentru stelisti au reusit sa marcheze Thereau min. 27, Ov. Petre min. 45 si V. Badea min. 90+3. Unicul gol al timisorenilor a fost inscris in minutul 83, de Gigel Bucur, care, dupa un „un-doi” cu Plesan, a scapat singur pe stanga, a patruns in careu si a inscris cu un sut de la sase metri, la coltul lung.
Jucatorii stelisti Klemi Saban, Florin Lovin, Victoras Iacob si Mihai Nesu nu au facut parte din lotul pentru acest meci. Iacob nu este inca la capacitate maxima dupa ce in luna august a fost operat la genunchiul drept, in timp ce Nesu se afla la Bologna, unde se recuperaza dupa o interventie chirurgicala suferita, tot la genunchiul drept, in urma cu o saptamana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.