Stenograme liberale

Stenograme liberale

0 276

Dupa vestitele stenograme ale pesedistilor, in aceste zile, subiectul este reluat. Insa protagonistii apartin, de asta data, PNL-ului.


Intrezarind ceva samanta de scandal, ziarul „Cotidianul” a publicat continutul stenogramelor de la ultimele doua sedinte ale Comitetului executiv al PNL, a caror principala tema a fost demisia lui Gheorghe Flutur din functia de vicepresedinte si actiunile platformistilor.


Reactia liberalilor nu a fost una neaparat de negare si de dezvinovatire. Un comunicat al partidului spune ca sintezele discutiilor din cadrul sedintelor organismelor de conducere ale PNL sunt documente interne ale partidului, care se transmit tuturor filialelor. „Din aceste documente, membrii PNL iau act de deciziile conducerii partidului. Sintezele reprezinta sursa oficiala de informatii pentru toti membrii PNL si se transmit tuturor filialelor de mai bine de zece ani”, se precizeaza in comunicat.


?


Potrivit celor redactate de cotidianul central, Calin Popescu Tariceanu ar fi declarat ca elementul de baza al sustinatorilor platformei este intelegerea cu Traian Basescu. Liderul PNL ar fi avertizat ca PD va cere rediscutarea Protocolului Aliantei DA, sub pretextul ca partidul este destramat. In plus, liderul PNL ar fi spus ca platformistii se vor duce la PD, unde nu este loc insa decat pentru Theodor Stolojan si ca se prefigureaza o coalitie PD-PSD.


Lui Radu Campeanu ii sunt atribute spusele potrivit carora Stolojan e bolnav cu nervii si nu e bine sa faca politica. Iar ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu ar fi propus liberalilor sa fuzioneze cu Partidul Conservator.

Jurnalistii de la „Cotidianul” au mai scrie ca Mircea Ionescu Quintus ar fi spus ca in tabara Stolojan-Stoica exista un tradator, iar Adrian Iorgulescu ar fi declarat ca Basescu i-ar fi marturisit ca va sparge PNL daca nu fuzioneaza cu PD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.