PSD Brasov, contra curentului si decalat cu doi ani in urma

PSD Brasov, contra curentului si decalat cu doi ani in urma

0 306

Liderii PSD Brasov, dupa luni de „travaliu” au reusit sa intre in curentul ardelean de reforma in partid si de sustinere a presedintelui Mircea Geoana. Pentru aceasta „performanta” s-a consumat multa energie, tone de vorbe, tradari si …eliminari din partid.


Cam aceasta este esenta spuselor (adevarul?) fostilor PSD-isti dati afara din partid din ordinul lui Constantin Nita, potrivnic reformarii partidului, eliminarii persoanelor compromise, a baronilor, adeptul unei „platforme dambovitene”.


La Conferinta de presa sustinuta joi de grupul de consilieri independenti din Consiliul Judetean, liderul grupului, ex-pesedistul Toma Dobrogeanu isi felicita fostii colegi de partid, ca dupa doi ani, au inteles demersul reformistilor (Iancu Vespasian, Toma Dobrogeanu, Sebastian Grapa, Ioan Seche si altii), declarandu-si recent sustinerea pentru Geoana.


Glumind, Toma Dobrogeanu a amintit ca inainte de Congresul din primavara lui 2005, liderii de atunci si de azi, ai organizatiei judetene a PSD Brasov si-au? exprimat sustinerea pentru Nastase si a iesit … Mircea Geoana.


“Acum, ca il sustin pe Geoana, poate iese Oprescu, ca ei sunt contra curentului si decalati cu doi ani in urma”, a glumit serios consilierul, cunoscand stilul – una se spune alta se fumeaza.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.