Pe 17 decembrie se deschide sezonul de schi in Poiana Brasov si...

Pe 17 decembrie se deschide sezonul de schi in Poiana Brasov si Predeal

0 376

Iubitorii de schi sunt anuntati ca, pe partiile din Poiana Brasov si Predeal, sezonul de schi se deschide cu o saptamana inaintea Ajunului de Craciun. Chiar daca nu va exista zapada naturala, sezonul se va deschide tot pe 17 decembrie, asigura presedintele Asociatiei Investitorilor din Poiana Brasov, Radu Lisenche.


„In cazul in care nu va ninge, vom deschide sezonul tot pe 17 decembrie, pentru ca temperaturile vor fi suficient de scazute pentru a putea folosi zapada artificiala”, a spus Lisenche.


?


Poiana Brasov are noua partii cu diferite grade de dificultate si nou instalatii de transport pe cablu, dintre care doua telecabine, o gondola si sase teleschiuri, ceea ce face din Poiana Brasov una din cele mai importante statiuni de schi din Romania.


?

Primarul localitatii Predeal, Mihai Vestea, isi lauda si el statiunea, afirmand ca, in ultimii ani, partiile din Predeal, noua la numar, au fost dotate cu instalatii de producere a zapezii artificiale, in urma unor investitii de peste un milion de euro. „Putem asigura 6-7 kilometri de partii cu zapada artificiala. Pentru ca nu este suficient de frig, am hotarat sa amanam deschiderea sezonuli de schi, care fusese programata pentru 1 decembrie, pentru data de 17”, spune primarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.