Posta si bancile sunt inchise de 1 decembrie

Posta si bancile sunt inchise de 1 decembrie

0 363

Ziua nationala este declarata zi nelucratoare pentru sectorul bugetar si intreprinderile de stat. In data de 1 decembrie functionarii publici si bancari vor fi liberi.


?


Posta Romana a anuntat ca vineri, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, subunitatile postale din intreaga tara vor fi inchise. Trimiterile postale vor inregistra timpi de circulatie mai mari, iar abonamentele la presa scrisa din data de 1 decembrie, distribuite prin posta, vor ajunge la destinatarii din mediul urban a doua zi, iar la cei din mediul rural, pe data de 4 decembrie.


?


Cele 457 de sucursale si agentii din intreaga tara ale Bancii Comerciala Romane (BCR) nu vor desfasura operatiuni cu publicul in ziua de vineri, 1 decembrie 2006, cu exceptia birourilor BCR aflate in magazinele Praktiker. Banca precizeaza ca pentru ziua de vineri, 1 decembrie, au fost luate masuri pentru colectarea numerarului de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate. De asemenea, banca a stabilit masuri operative pentru alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri. Unitatile BCR vor fi redeschise pentru operatiuni cu publicul in ziua de sambata, 2 decembrie, programul de lucru fiind intre orele 8,30-12,30, gama de operatiuni efectuate fiind cea obisnuita pentru zilele de sambata.


?


Spitalele vor functiona cu linii de garda de profil si vor acorda asistenta medicala de urgenta.


Ambasada Statelor Unite la Bucuresti si Centrul Cultural American vor fi si ele inchise vineri. Toate serviciile Ambasadei isi vor relua lucrul luni, 4 decembrie.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.