Un an de succese pentru Mihai Moiceanu

Un an de succese pentru Mihai Moiceanu

0 288

Programul workshop-urilor pentru anul 2006 s-a incheiat. Pentru participanti, dar si pentru pasionatii de fotografie, organizatorii au pastrat amintirile acestor experiente in sectiunea Workshop a site-ului www.cameramm.ro. De curand au fost adaugate si imagini de la actiunile din octombrie si noiembrie, organizate de brasoveanul Mihai Moiceanu.


?


Opt sesiuni de workshop-uri in 2007


In anul 2007 vor fi organizate opt sesiuni de workshop-uri, care isi asteapta participantii. Inscrierile au inceput deja, iar artistul brasovean invita toti iubitorii de natura si fotografie pe meleagurile frumoase din zona Bran. Fiecare anotimp imbraca aceasta zona in haine diferite si ii ofera fotografului peisaje unice, inedite. „Daca iarna ne atrage cu jocul ei de lumini, cu albul zapezii, primavara ne imbie cu un covor multicolor de flori. Vara ne ofera ragazul de a zabovi langa fiecare subiect atat cat dorim, deoarece ziua e lunga si darnica cu timpul, iar toamna ne rezerva poate cel mai fascinant joc de culori, atat pe cer cat si prin paduri si sate”, acesta este mesajul organizatorilor pentru pasionatii de arta fotografica.


?


Secretele fotografiei


Workshop-urile de fotografie se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate. Pasionatii pot afla secretele fotografiei de peisaj de la unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de gen, Mihai Moiceanu. Workshop-urile cuprinde seminarii scurte pentru introducere in tema, urmate de sesiuni de fotografie in natura si analiza imaginilor obtinute.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.