„Salvati Brasovul” impotriva practicilor lui Scripcaru!

„Salvati Brasovul” impotriva practicilor lui Scripcaru!

0 361

De cand a anuntat ca va participa la cursa pentru Primaria Brasovului, in fiecare saptamana Otilian Neagoe gaseste motive sa discrediteze activitatea autoritatii brasovene.


Parcarile subterane si supraterane pe care municipalitatea intentioneaza sa le construiasca in Brasov au alimentat mania pesedistilor impotriva administratiei orasului.


Si, ca sa stopeze dorinta primarului de a „distruge” Brasovul, senatorul social-democrat Otilian Neagoe a anuntat demararea unei actiuni anti-scripcariene. Sub numele „Salvati Brasovul”, asociatia civica pe care Neagoe vrea sa o infiinteze impreuna cu consilierii de aceeasi culoare isi propune sa vina in ajutorul brasovenilor. Senatorul acuza municipalitatea ca proiectul parcarilor va distruge doua parcuri din Brasov, Parcul Central si parcul Colegiului Andrei Saguna. Pe de alta parte, pesedistul acuza Primaria ca nu s-ar fi consultat nici cu specialistii, nici cu brasovenii. ”E limpede ca la Primaria Brasov conduce lacomia si goana dupa avere”, a precizat Neagoe.


Actiunea de dezafectare a tramvaiului, considerat un mijloc de transport ecologic, a fost inca un motiv de atac la adresa conducerii orasului, candidatul la Primaria Brasovului declarandu-se de mai multe ori impotriva acestei intentii.


Iar privatizarea CET-ului a fost pusa de pesedisti in legatura cu interesele oneroase ale celor care fac parte din administratia municipiului. Otilian Neagoe are previziuni sumbre in ceea ce priveste centrala de termoficare: utilajele vor ajunge la fier vechi, iar terenul va face subiectul unei afaceri imobiliare avantajoase.

Invinuitul, George Scripcaru, se apara spunand ca toate proiectele au fost realizate pe baza unor studii de urbanism si a Strategiei de dezvoltare durabila a Brasovului. Insa, edilul brasovean ne indeamna sa fim intelegatori cu parlamentarul social-democrat, avand in vedere ca este in campanie electorala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.