Panduru suparat pe brigada de arbitrii

Panduru suparat pe brigada de arbitrii

0 319

Basarab Panduru fostul international, si actualul tehnician al formatiei Farul Constanta, a redevenit acelasi om vulcanic, cu declaratii tendentioase, pe care il stia toata lumea.

Astfel Panduru s-a suparat foarte tare pe brigada de arbitrii a intalnirii dintre CFR Cluj si Farul din etapa a XVII-a a Ligii I, datorita unui gol anulat de arbitrul de rezerva. In minutul 41 al partidei, Farul a inscris prin Armel Disney, insa reusita acestuia a fost anulata, pe motiv de ofsaid, de arbitrul de rezerva Cristian Nica, deoarece jucatorul echipei gazda a trimis mingea in poarta dupa ce a revenit pe teren din spatele liniei de fund.

Tehnicianul formatiei constantene, Basarab Panduru, a protestat vehement la anularea golului, el fiind trimis in tribuna. In tot acest timp clujenii si-au vazut de joc marcand gol dupa gol. Ardelenii au deschis scorul in minutul 62, atunci cand portugezul Manuel Jose a executat o lovitura libera de pe partea stanga, iar Cristian Coroian, complet liber in careu, a trimis cu capul, din sase metri, in stanga portii aparate de Adrian Vlas.

CFR majoreaza diferenta in minutul 78, scor 2-0. Actiune pe partea stanga a clujeanului Romeo Surdu, care a trimis mingea in fata portii, iar Cristian Schiopu, venit din spate, a trimis in proprie poarta din patru metri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.