Poiana Brasov si Valea Prahovei ofera un Craciun la preturi romanesti

Poiana Brasov si Valea Prahovei ofera un Craciun la preturi romanesti

0 377

Ofertele de Craciun la hotelurile si pensiuni de pe Valea Prahovei sau din Poiana Brasov sunt foarte convenabile si includ una sau chiar doua mese festive, preturile practicate fiind aproape de nivelul celor din noiembrie.


?


In Sinaia, la hotelul de patru stele International, platesti 575 de lei pentru patru nopti de cazare, cu cina festiva de Craciun si mic dejun inclus. Cam la fel stau lucrurile si la trei stele, un exemplu fiind hotelul Roberto, unde pachetul de trei nopti pentru Craciun costa 424 de lei.


?


La doua stele deja exista oferte foarte rezonabile, la hotel Paltinis fiind disponibile pachete de Craciun de patru nopti, ce includ doua cine festive, un dejun campenesc de post, cocktail de bun venit si mic dejun in fiecare dimineata a sejurului.


?


Preturile sunt un pic mai mari in Predeal. Astfel, la hotelul de trei stele Hera se ofera pachete de trei nopti la pretul de 149 de euro, cu cina festiva de Craciun inclusa, iar la Hotel Eden, tot la trei stele, pretul urca la 670 de lei, dar include si trei mese pe zi.


?


Surprinzator, chiar si capitala romaneasca a fitelor hibernale, Poiana Brasov, este destul de accesibila in perioada Craciunului. La hotelul de patru stele Piatra Mare, un pachet de trei nopti de cazare, ce include demipensiune si masa de Craciun, costa numai 681 de lei de persoana.


?


Preturile practicate de Craciun pe Valea Prahovei si in Poiana demonstreaza ca, in materie de vacante de iarna, Romania nu a incetat sa fie o destinatie destul de accesibila, daca excludem din calcul perioada Revelionului in care preturile o iau razna.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.