Mitric: nu am dorit ca scandalul să devină public.

Mitric: nu am dorit ca scandalul să devină public.

0 304

Aşa cum aminteam zilele trecute, după opt luni de ezitări, consilierul judeţean braşovean social-democrat Radu Mitric s-a hotărât să se judece cu PSD Braşov. Consilierul amintit a avut pe parcursul timpului multe probelme cu senatorul și liderul PSD Brașov Marius Dunca.
Aşa cum am mai scris,  Mitric nu a fost exclus din PSD chiar ieri-alaltăieri, ci în luna iunie a anului trecut şi în sfârşit, acum acesta a contestat decizia în instanţă. Un prim pas a fost făcut de Radu Mitric în luna septembrie a anului trecut, când a trimis o scrisoare deschisă la adresa conducerea PSD Brașov.

Articolul referitor la acea scrisoare îl găsiţi aici: ,,Consilierul județen Radu Mitric consideră că PSD este în picaj pentru că nu ascultă vocea tinerilor”
„Procesul este pe rol”, a recunoscut liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean Braşov, Adrian Iatan, care a refuzat să facă alte comentarii. Ieri consilierul judeţean a venit cu o altă precizare după apariţia articolului ,,Social democratul Radu Mitric se judecă cu PSD Braşov după o excludere abuzivă din partid”.
Acesta spune într+o scrisoare deschisă faptul că:

,,Dragi prieteni,
Sunt într-un moment în care nu mi-aș fi dorit să ajung, dar presa brașoveană a reușit să afle chiar de la sediul PSD Brașov și să scrie articole despre faptul ca am fost îndepărtat de oamenii și de partidul în care a muncit ani de zile.
Astă vară, un coleg din PSD pentru care am făcut campanie din casă în casă, pentru a-l face primar în Făgăraș în 2016, împreună cu un alt coleg de partid – președinte la PSD Brașov – au făcut tot posibilul să mă excludă din PSD.
De ce ? Pentru că le spuneam lucrurilor pe nume ,pentru că am opinie, pentru că am puncte de vedere. Au reușit într-un final. Atunci, negăsind loc de dialog, mi-am căutat dreptatea în justiție!
Am pățit la fel ca și Sorin Susanu de la Brașov și cum va urma probabil Valentin Clont, viceprimarul de la Făgăraș, care și el a fost înlăturat de puțin timp din funcția de vicepreședinte PSD Brașov, sau ca și consilierii locali PSD Făgăraș, maziliți pentru că au votat în consiliul local pentru modernizarea străzii Doamna Stanca.
Am dat în judecată PSD Brașov, considerând abuzivă excluderea mea! Procesul se judecă și acum. Nu am vrut să fac public acest lucru ,am considerat că nu este normal să ne spălăm rufele în public…
Mă simt obligat doar să vă dau un răspuns vouă, celor care știți despre activitatea mea.
Chiar zilele astea se împlinesc trei ani de zile de când activez, ca și ales al vostru, în cadrul Consiliul Județean Brașov. Sunt fericit că în tot acest timp am reușit să particip la promovarea proiectelor care vor face mai bună viața locuitorilor județului Brașov și a celor din Țara Făgărașului.
Prin negocieri intense, fără orgolii si lăsând la o parte culoarea politică am reușit să urnim din loc proiecte pentru locuitorii acestui judet. Semnatura mea sta pe proiectul ,,Aeroportul Brasov”, pe proiectul ,,Drumul de sub munte”, pe proiectul ” I.T.I. Ţara Făgăraşului”.
Chiar dacă viitorul meu politic în PSD este complicat în acest moment, rămân acelasi om dedicat proiectelor pe care le-am demarat.
Cu drag, Radu Mitric , consilier judetean”

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.