Saddamul Pesedeului

Saddamul Pesedeului

0 780

Intr-un partid islamizat pana la identificarea cu Jihadul, cu munafi si hayssami pe post de stewarzi in avioanele prezidentiale, nu mai pare o simpla coincidenta ca exact in ziua condamnarii la moarte prin spanzuratoare a lui Saddam Hussein, pentru crime impotriva umanitatii, organizatia PSD de cartier, sau asa ceva, din care face parte Adrian Nastase, a decis sanctionarea acestuia cu avertisment, pentru crime impotriva partidului.


Desi aproape perfecta, simetria se intrerupe in anumite puncte. La mii de kilometri departare, Saddam striga “Traiasca Poporul. Moarte dusmanilor sai”, la Bucuresti, Adrian Nastase a facut ciocul mic, doar e in opozitia opozitiei si s-a multumit sa maraie la televizor ca “va ?avea o discutie serioasa cu el insusi”. De concluziile acestui dialog? Adrian cu Ady, face to face, depinde ramanerea sa in PSD.


La Bagdad, siitii si kurzii au sarbatorit si s-au veselit iar sunnitii s-au revoltat. La Bucuresti, Siitul Geoana si Kurdul Vanghelie sunt in extaz in ce-l priveste pe Nastase, doar sunnitii din teritoriu sunt de partea lui Nastase, dar puterea e puterea, fie ea si intr-un partid de opozitie. Nastase nu mai e pe val, e in valuri, fara colac. Poate stie sa inoate foarte bine…


Irakienii din Romania au sarbatorit sentinta lui Saddam. Pesedistii din preajma cocorului sef abia asteapta s-o puna de-un chiolhan. Deocamdata insa, chiolhanul e in faza de proiect, in curs fiind campania de adaugare de elefanti pe panza de paianjen a? sustinerii lui Nastase. Pe aceasta panza a sarit zilele acestea oraganizatia din Maramures.


Ca si la Bagdad, in PSD o funie sapunita bine sta sa stranga un gat. Depinde insa si ce-si va spune Ady lui insusi, in ziua in care se va primi pe sine in audienta. Poate-si va spune ca a gresit intrand adanc in padurea lacomiei si nesabuintei, ca a gresit cand s-a bagat, cu fundul gol, intre Rotwaillerii agresivi care oranduiesc politica partidului, sau poate ca basic-instinctul il va indemna sa accepte propunerea indecenta a lui Felix…


Allah Akbar!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.