Marinescu l-a crezut pe Videanu fata mare

Marinescu l-a crezut pe Videanu fata mare

0 235


Democratul Marius Marinescu s-a plans public ca ar fi fost ameinitat si injurat de primarul capitalei Adriean Videanu. Marinescu sustine ca seful sau de partid l-a injurat “de mama” si i-a declarat ca il va distruge daca il va mai ataca public.


Animozitatile intre cei doi au aparut odata cu afirmatia facuta de Marinescu precum ca Adriean Videanu face afaceri cu PSD si ca in 2004 a fost cadorisit de social democrati cu doua hotarari de Guvern, prin care i se dadea licenta pentru concesiunile de marmura si cred ca nu e normal”.


De asemenea, Marinescu s-a raliat initiativei lui Ion Iliescu de a protesta impotriva cedarii Parcului Bordei lui Costel Constanda.


Potrivit lui Marinescu, seara, Videanu i-a dat telefon si l-a injurat : „Ce era la gura lui.. m-am si speriat, nu mi-a venit sa cred. Eu il stiam un baiat finut, un gen de fata mare”,?a declarat senatorul, care l-a invitat pe Videanu sa-si dea demisia, „ca nu mai e credibil”.”De dragul presei, spune ca nu colaboram cu PSD, iar el face afaceri, primeste cadou de la PSD aceste cariere de marmura”, a mai afirmat Marius Marinescu.


Presedintele executiv al PD neaga ca l-ar fi injurat de mama pe colegul sau de partid si declara ca nu doreste sa comenteze afirmatiile. Omul asta are mintea odihnita.”, s-a limitat sa conchida liderul democrat in ce-l priveste pe Marinescu


Rusinica!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.