Festivalul ElectroGreen in Poiana Brasov

Festivalul ElectroGreen in Poiana Brasov

0 234

Festivalul Electrogreen se va desfasura in perioada 21-22 septembrie 2007 in Poiana Brasov la Clubul Rossignol, o locatie aflata in apropierea telefericului la poalele masivului Postavaru. Evenimentul va cuprinde concursuri de skateboarding, graffiti si catare-indemanare, demonstratii de MountainBiking si muzica non-stop, cu seturi si live act-uri de nu-jazz, trip-hop, dub, breakbeat si drum`n bass.


Festivalul se numeste ElectroGreen pentru ca are si o importanta latura ecologica dorindu-se lansarea unui manifest de constientizare asupra necesitatii protejarii zonelor verzi si a faunei, atragerea atentia asupra pericolului incalzirii globale si a degradarii mediului natural in urma actiunii umane, educarea publicul in protejarea mediului, organizarea unei campanii de salubrizare a zonei.


Fenomenul electro are foarte multi adepti in randul tinerilor din zona, iar popularitatea si succesul formatiilor si DJ-ilor participanti la ElectroGreeN, va aduna lume din intreaga tara.


In cadrul manifestarilor va fi organizat si un concurs pe teme ecologice, o campanie de salubrizare a zonei si un concurs de graffiti cu tema The Green Man.


Organizatorii doresc ca ElectroGreen sa devina un eveniment anual, care sa atraga mai multi tineri in Poiana Brasov, sa ajute Poiana sa se dezvolte si sa devina o destinatie turistica de top si in perioada de vara. In acelasi timp, prin acest festival vor fi promovati artistii de gen din Brasov.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.