Noi intepaturi Cancescu – Scripcaru

Noi intepaturi Cancescu – Scripcaru

0 218


Cu prilejul lansarii de catre PNL a celor 31 de candidati la functia de primar in cateva dintre localitatile judetului, presedintele organizatiei judetene a PNL Brasov, Aristotel Cancescu a lansat un nou atac asupra PD si primarului George Scripcaru.


Liderul liberal acuza Primaria pentru nerealizarea Spitalului de la Harman, datorita imposibilitatii vanzarii Spitalului Marzescu, revendicat de municipalitate si de faptul ca nu s-a putut contracta creditul pentru reabilitarea retelei de apa si canalizare datorita faptului ca Primaria nu a intrat in parteneriatul pentru transformarea Companiei de Apa in operator regional. In opinia lui Cancescu, acest din urma esec ar avea la baza “pretentiile absurde” ale unora, aluzia fiind la Consiliul Local care ar fi dorit sa detina majoritatea in cadrul Companiei. Consiliul Judetean condus de Aristotel Cancescu si-a votat insa majoritatea de partea sa, astfel incat nu s-a ajuns la o intelegere.


Liderul PNL considera ca PD s-a purtat neprincipial, sustinand ca primariile PD au fost ajutate de liberali si ca faptul ca drumurile din municipiu se modernizeaza se datoreaza si Guvernului liberal care a dat banii pentru investii.


In schimb, sustine Cancescu, democratii au blocat initiativele liberale.


De cealalta parte a baricadei, George Scripcaru respinge acuzatiile pe care le considera de natura electorala. De asemenea, Primarul n-a uitat sa mentioneze ca Aristotel Cancescu “ a mancat si el o paine de la PD”, al carui membru a fost.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.