Filmul lui Cristian Mungiu a avut premiera la Brasov

Filmul lui Cristian Mungiu a avut premiera la Brasov

0 205

Pelicula “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, premiat la Cannes, a avut premiera oficiala si in Brasov. Orasul de la poalele Tampei a fost primul oras, dupa Bucuresti, in care organizatorii au organizat o vizionare speciala a peliculei .


Cel care a adus la Brasov trofeul Palme D’Or primit la Cannes a fost actorul Vlad Ivanov. Insa marele absent al evenimentului a fost chiar regizorul filmului, Cristian Mungiu si cele doua actrite in rol principal, Laura Vasiliu si Ana Maria Marinca.


Filmul ruleaza pana joi, 20 septembrie, de la orele 19.30, la Cinema Go Multiplex din Brasov, iar pretul unui bilet variaza intre 9 lei si 15 lei.


?


Caravana de promovare


Filmul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile” a pornit intr-o caravana de promovare si va rula in cinematografele din 20 de orase din Romania si in casele de cultura din alte 15 orase, unde fie nu mai exista sali de cinema functionale, fie conditiile de vizionare sunt proaste.


In fiecare oras cuprins in turul „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, caravana va poposi pentru doua zile, timp in care vor avea loc patru proiectii pe pelicula de 35 de milimetri, cu ajutorul unui echipament tehnic adus din Germania, acelasi de la premiera din Bucuresti. Caravana este insotita in deplasare de o echipa de documentaristi si reporteri care vor transmite stiri si vor realiza un documentar al acestei calatorii cinematografice. Caravana a ajuns luni la Tulcea.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.