Doina Cornea, indignata de perfidia lui Basescu

Doina Cornea, indignata de perfidia lui Basescu

0 230

Disidenta Doina Cornea a criticat intr-un interviu Mediafax obsesia presedintelui Traian Basescu de a inlatura Guvernul Tariceanu. Cornea este de parare ca, pentru a-si atinge scopul, presedintele s-a folosit de ?„manevre perfide si indirecte de natura aparent juridico-legislativa”, de “intrigi institutionale” si insailari de induceri in eroare a institutiilor europene”


Disidenta anticomunista considera ca presiunile asupra guvernarii PNL nu-si au local, actualul guvern fiind cel mai bun din `90 incoace. De asemenea, Cornea avertizeaza asupra pericolului ca schimbarea guvernului sa ne aduca oprobiul Uniunii Europene si sa compromita nivelul de trai.


Ea apreciaza rasturnarea Guvernului ar echivala cu anihilarea a ceea ce s-a facut bun pana acum si considera ca gestul este nepotrivit, acum ministrii trebuind sa se concentreze pe probleme importante precum bugetul.


„Impins de o sete de putere discretionara, presedintele Traian Basescu, in loc sa stimuleze si sa sprijine aceste ultime proiecte ale Guvernului, incearca, prin manevre perfide (…) sa inlature Guvernul Tariceanu cu orice pret, chiar cu riscul de a spulbera si ceea ce a izbutit acest guvern sa realizeze pana acum”.


Cornea este de parare ca presedintele este ajutat in dersul sau de social-democrati si de grupurile sale de interese securisto-sereiste”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.