Sambata cu fotbal

Sambata cu fotbal

0 271

Sambata cu fotbal


 


Trei meciuri, din care doua extrem de importante pentru stabilirea ocupantei locului doi, au fost programate in actuala etapa in aceasta sambata.


 


Steaua – FC Arges, 2 – 0!


Un meci in care soarta antrenorului Olaroiu a fost speranta care egala miza castigarii bataliilor pentru ocuparea, la finele campionatului, a celui mai important loc 2 (doi) din ultimii ani de fotbal romanesc.


Dupa un joc frumos, cu o echipa FC Arges asezata mult mai bine in teren de cand se ocupa si antreneaza Dorinel Munteanu. Scorul, putea sa fie mult mai mare dar s-a ratat mult, s-a aparat (portar sau bara) si pana la urma Steaua si-a depasit complexul negativ. Au marcat si Valentin Badea, departe de forma care l-a consacrat si Xavier Elton.


Elton, vedeta braziliana a Stelei, extrem de asteptata de suporteri si microbisti a jucat. A facut-o la un nivel superior, pe placul publicului si cu multe surprize pentru coechipieri. Astfel la un moment dat crainicul televiziunii care a transmis meciul s-a vazut nevoit sa concluzioneze – “Elton joaca prea repede pentru colegii sai de echipa”!


Iata cateva opinii despre micutul jucator, care a declarat: „Nu am dat tot din mine, dar am marcat. Pot sa demonstrez mai mult”.


E un jucator extraodinar – au fost de parere jucatorii, antrenorii si patronii de club care l-au vazut pe viu. La final meciului, presedintele Clubului Steaua, Mihai Stoica, omul care l-a adus pe brazilian, a avertizat: „…sunt convins ca el va arata mult mai mult. Eu il stiu foarte bine si stiu ce poate, si poate mult mai mult”.
Gigi Becali
: „A jucat extraodinar. A prins al doilea gol ca sa nu am emotii”!
Paraschiv: „Elton a jucat foarte bine. A facut un joc foarte bun. Ne-a oferit foarte multe pase foarte bune”.
Goian: Este un jucator valoros. Ne bucuram de faptul ca ne ajuta si, mai ales, in momente grele. Speram sa joace in continuare si mai bine”.
Dorinel Munteanu: „Dupa primul joc pot sa spun ca-si merita banii. A facut o partida buna, a dat un gol”.


Adrian Mititelu: patronul Universitatii: „Mi-a placut! Seamana putin cu Wobey. Cu putin noroc poate sa fie 60% din Wobey. Wobey face cat doi de Elton”


 


 


 


Ceahlaul – Farul Constanta, 0 – 0!


Un meci care a impins conducerea echipei sa zica PA, lui Florin Marin. Intrunit sambata noaptea, Consiliul de Administratie al clubului Ceahlaului a decis despartirea pe cale “amiabila”, de antrenor.
Florin Marin este al patrulea antrenor plecat de la Ceahlaul in acest campionat, dupa Mihai Stoica, Ion Moldovan si Vasile Szilaghi.


Adus la Ceahlaul pe 8 noiembrie 2006, in functia de antrenor principal, Florin Marin a rezistat doar 4 luni sub Pietricica. In cele 9 meciuri in care el a condus echipa moldoveana, aceasta a inregistrat o singura victorie, a facut doua egaluri si a pierdut de 6 ori. Multa prea multa “performanta” pentru titanul de sub Petricica ca sa mai rabde, obligandu-l la singura mutare – despatirea de Florin Marin. Din cate se spune in anturajul echipei, contactat, Ioan Andone, a declinat  oferta facuta de patronul – primar




Din care se pare luni va fi anuntat noul tehnician al echipei, printre cei contactati este si Aurel Sunda, care a cerut timp de gandire.


 


 


FC Vaslui – Rapid, 1 – 1 !


Cu senatorul ministru Copos, negru de suparare, parasind stadionul in mare viteza, Rapidul – reuseste sa piarda doua puncte din cele trei pe care le-a avut la un moment dat.


Egalati pe final de meci de o echipa aflata in inferioritate numerica, rapidistii s-au vazut detronati de pe locul doi.


FC Vaslui, o echipa care isi merita felicitarile atat pentru punctul, foarte mare. castigat pe merit, cat si pentru fair-play-ul dovedit pe teren, jucandu-si cinstit sansa.


Giulestenii fierbeau la finalul partidei cu FC Vaslui, neinvinsa de 11 etape in Liga I, si depasiti, in clasament, de catre o alta echipa a monetului – CFR Cluj,


Dupa 1-1 cu Razvan Lucescu. extrem de suparat pe elevii sai, egalati pe final de meci, a declarat: „Am pierdut ca prostii doua puncte avute in mana. Cand vede ca iti bati joc de ce ai, Dumnezeu iti ia inapoi„.
De partea cealalta, Viorel Hizo, si-a laudat elevii: „Jucatorii au dat dovada de mare caracter. Au luptat si au obtinut un egal meritat”.



Reamintim in celealte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezulatate:



  • Pandurii – Otelul, 2 – 1!
  • Jiul Petroseni – CFR Cluj, 0 – 2!
  • Poli Timisoara – Poli Iasi, 0 – 1!

 


Vlad T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.