Universitatea „Transilvania” va fi evaluata in luna mai

Universitatea „Transilvania” va fi evaluata in luna mai

0 230

Proiectul de evaluare a universitatilor din Romania, initiat de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) va incepe in luna mai.


Intre cele zece institutii de invatamant superior, care vor fi evaluate in cadrul proiectului, se afla si Universitatea „Transilvania” din Brasov, care va fi evaluata de catre o comisie, pe baza metodologiei ARACIS, care contine criteriile, standardele si indicatorii de performanta.


?


Studentii vor face parted din comisia de evaluare


Comisia va avea in componenta si un student. In urma datelor colectate de evaluatori, comisia va redacta un raport privind calitatea invatamantului superior romanesc. In functie de acesta se vor stabili indicatorii de performanta si criteriile de evaluare pentru restul universitatilor din tara. De asemenea, rapoartele de evaluare ale universitatilor incluse in proiect vor fi facute publice.


Studentii care vor sa faca parte din comisia de evaluare trebuie sa trimita pana la 20 martie pe adresa Asociatiei Nationale a Studentilor (ANSOR) un curriculum vitae. Cei selectati vor participa la un training organizat ANSOR si ARACIS in perioada 28 martie – 1 aprilie.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.