Sarbatoare la Opera Brasov

Sarbatoare la Opera Brasov

0 235

Sambata, 29 septembrie 2007, ora 18.30, la Sala Operei, „CONTESA MARITZA”, opereta de F. Kalman, va intretine atmosfera de sarbatoare la Opera.


„Traviata” lui Verdi a incantat si a bucurat sutele de spectatori aflati la deschiderea stagiunii Operei Brasov 2007-2008.


Este randul operetei acum sa raspunda? dorului de muzica, dorului de spectacol. „Contesa Maritza” – de Frederich? Kalman, o fericita imbinare intre valsul vienez traditional si influenta folclorului maghiar, este titlul ales pentru acest sfarsit de septembrie 2007. Insusi F. Kalman, care a preluat si a purtat cu succes stafeta lui Jonathan Strauss – creatorul operetei vieneze – afirma cat de constient este ca numai o jumatate de pagina a marilor compozitori, va cantari mai mult decat toate operele sale, dar „paralel cu ei, trebuie sa existe si compozitori pentru un public caruia sa-i placa o opereta vesela, usoara, spirituala si eleganta”.?


Vor contribui la asigurarea succesului serii la Opera Brasov, Orchestra Operei condusa de maestrul dirijor: Dorel Munteanu si distributia de exceptie a artistilor: Tina Munteanu (debut) – (rol: contesa Maritza), Alfredo Pascu (Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” Bucuresti – rol: Tassilo), Gabriel Oana (Jupan); Nicoleta Chirila (Lisa); Attila Torok (Moritz Dragomir); Nora Vlad (Ilka); Doina Curelaru (Mania); Marian Reste (Karl Stefan); Cristian Fieraru (Cecco). Regia: George Zaharescu.???????????


Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.


Program Agentie:


Marti – Vineri: 11.00 – 18.00


Sambata: 11.00 – 14.00


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.