Crima cu premeditare ?

Crima cu premeditare ?

0 301

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ca Romania a ajuns un fel de groapa de gunoi rentabila pentru produsele occidentale se stie. Dar ca se comit crime cu unele dintre acestea este strigator la cer. Este vorba de medicamente interzise in multe tari din lumea civilizata, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Finlanda, Spania, Portugalia, Australia sau Noua Zeelanda. Si este cazul medicamentului AULIN, comercializat in farmaciile noastre la liber, fara reteta. El este folosit la tratamentul entorselor, al luxatiilor, in osteoartrite si dureri menstruale.


Dar acest medicament poate produce afectiuni hepatice extreme de severe, care pot duce la deces, asa cum s-a intamplat in Portugalia, unde medicamentul este interzis din 1999.


Insa la noi ca la nimenea.Da-i inainte, firfireii sa iasa ! Si pe deasupra prospectul medicamentului avertizeaza asupra unor efecte secundare in limbajul martian al prospectelor ce insotesc medicamentele si cu litere asa de mici incat si un vultur ar avea nevoie de ochelari ca sa le citeasca ?Cati dintre noi trebuie sa moara sau sa se imbolnaveasca pentru ca si noi sa pasim spre lumea civilizata ?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.