Ziua Canionului 7 Scari

Ziua Canionului 7 Scari

0 179

Brasovul este una dintre cele mai frumoase zone montane ale tarii. Putem spune acest lucru fara a fi un fals patriot local, un simplu “search” pe site-urile impatimitilor de excursii montane gasind sute de marturii ale celor spuse mai sus.
Probabil una dintre cele mai frumoase zone montane din imprejurimile Brasovului este masivul Piatra Mare. Iar aceasta zona isi are partea de frumusete si spectaculozitate cu ajutorul Canionului 7 Scari. Probabil ca nu este brasovean care sa nu fi mers vreodata la 7 Scari, Fie ca este despre evadari de acasa din copilarie (atunci cand parintii nu ne lasau singuri pentru ca era prea periculos), de excursile din adolescenta (cine nu si-a dus prima dragoste la 7 Scari) sau plimbarile de la maturitate (vedeam cu alti ochi frumusetile peisajului).
Ei bine, toti cei care indragesc aceasta zona si tot ce reprezinte ea pentru ei, sunt invitati sambata, 8 mai 2010, de la ora 8, sa participle la ceea de-a III-a editie “Ziua Canionului 7 Scari” organizata de asociatia de turism montan “Floare de Colt” din Brasov. Actiunea are ca scop ecologizarea traseelor turistice in masivul Piatra Mare si reconditionarea panourilor informativ/descriptive. Cei interesati sunt asteptati pe 8 mai, orele 8-10, dupa bariera de la inceputul drumului spre canion (la 200 de metri de Cabana Dambul Morii, DN 1, Km 158 spre Brasov). Actiunea este organizata in colaborare cu Primaria Municipiului Sacele.
Asa ca cei care citesc acest articol si realizeaza ca a trecut ceva vreme de la ultima intalnire cu batranele scari, va asteptam pe 8 mai sa le urcati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.