ULTIMA ORA Sorin Ovidiu Vantu a fost eliberat din arest

ULTIMA ORA
Sorin Ovidiu Vantu a fost eliberat din arest

0 259

Completul CAB a amanat pentru joi la pranz comunicarea hotararii. Spre sfarsitul programului de lucru a fost comunicat continutul hotararii – eliberarea celor trei arestati.
Sorin Ovidiu Vintu a parasit joi seara, exact la ora 19,00, arestul Directiei de cercetari penale, dupa ce Curtea de Apel a admis cererea formulata de avocatii omului de afaceri in acest sens, cu doua voturi pentru si unul impotriva. Omul de afaceri s-a urcat in masina si a plecat fara a face declaratii.
Soferul sau, Alexandru Stoian, a plecat din arest cu circa un sfert de ora mai devreme. Ovidiu Turcan a parasit ultimul arestul Politiei Capitalei, la ora 19,15, si el preferand sa nu faca declaratii.
SO Vantu si Ovidiu Turcan, implicat si el in acest dosar, au interdictie de a parasi tara.

<>bViorica Costiniu si Luciana Mera au votat pentru eliberarea lui SOV

Doua din cele trei judecatoare care au compus completul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), Viorica Costiniu si Luciana Mera, au votat pentru eliberarea din arest a oamenilor de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si Octavian Turcan, potrivit Agerpres.
In schimb, judecatoarea Cristina Rotaru s-a opus eliberarii celor doi din arest.
De asemenea, potrivit minutei deciziei de la CAB, cele trei judecatoare au fost de acord cu eliberarea din arest a soferului lui Vantu, Alexandru Stoian.
Sorin Ovidiu Vintu si Octavian Turcan au interdictie, timp de 30 de zile, de a parasi tara pe perioada cercetarilor, a decis instanta.
Instanta a dispus o serie de interdictii in cazul celor trei. Ei nu au voie sa poarte arma sau sa-si schimbe domiciliul fara incuviintarea instantei, informeaza Mediafax. De asemenea, ei trebuie sa se prezinte la organele de urmarire penale sau la politie ori de cite ori vor fi chemati.
In cazul lui Sorin Ovidiu Vintu, instanta l-a avertizat sa nu se apropie de omul de afaceri Octavian Turcan sau sa ia legatura cu fratii Virgil si Nicolae Popa, ultimul fiind arestat la Jakarta.
Curtea a dispus punerea de indata in libertate a celor trei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.