Congresul Uniunii Internationale a Femeilor Arhitect, la Bucuresti

Congresul Uniunii Internationale a Femeilor Arhitect, la Bucuresti

0 242


Capitala va gazdui in zilele de 1-6 octombrie cel de-al XV-lea Congres al Uniunii Internationale a Femeilor Arhitect, organizat de Uniunea Femeilor Arhitect din Romania (UFAR). Evenimentul va avea loc la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” si la Muzeul Taranului Roman.


Tema Congresului este „IDENTITATE: Conservarea si valorificarea patrimoniului de arhitectura national; Modul in care U.I.F.A. actioneaza in vederea pastrarii identitatii culturale”.


Lucrarile Congresului se vor desfasura in Sala Frescelor de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu (1,2,6 octombrie) si la Sala Mare (Horia Bernea) a Muzeului Taranului Roman (3,4 octombrie). In paralel se organizeaza excursii de documentare in Bucuresti, Mogosoaia si Constanta, precum si o excursie postcongres in perioada 07 – 14 octombrie in Moldova si Transilvania. Traseul excursiei postcongres se regaseste pe agenda manifestarii, ea constituind, mai ales pentru participantii din strainatate, ocazia de a lua un contact direct cu unele dintre cele mai reprezentative valori patrimoniale romanesti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.