„Voices for Hospice” la Centrul Cultural Reduta

„Voices for Hospice” la Centrul Cultural Reduta

0 240

Hospice “Casa Sperantei”, fundatia de caritate care asigura din anul 1992 servicii specializate de ingrijire a bolnavilor incurabili in Brasov si Bucuresti, va reprezenta pentru a sasea oara consecutiv Romania in cel mai mare eveniment muzical mondial simultan: „Voices for Hospices”. Concertele muzicale se vor desfasura cu prilejul Zilei Mondiale Hospice, sambata, 6 octombrie 2007, la ora 19:00, la Muzeul National Cotroceni in Bucuresti si simultan in Brasov la Centrul Cultural Reduta.


?


Cel mai mare eveniment muzical mondial simultan


Concertul de la Bucuresti sustinut de marele artist de blues & jazz Harry Tavitian si cel de la Brasov sustinut de formatia Nightlosers fac parte din cel mai mare eveniment muzical mondial simultan de caritate, intitulate “Voices for Hospices 2007”, si se vor alatura celor peste 700 de astfel de evenimente organizate pe toate continentele in ziua de 6 octombrie 2007, in sprijinul pacientilor de pretutindeni care sufera de boli incurabile.


Hospice Casa Sperantei reprezinta Romania in Concertul Mondial si organizeaza aceste doua evenimente sub Inaltul Patronajul al Presedintelui Romaniei, in parteneriat cu Muzeul National Cotroceni.


Sunt invitati sa participe la eveniment: Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, Primul Ministru al Romaniei, domnul Calin Popescu Tariceanu, personalitati de rang inalt din cadrul Guvernului si Parlamentului Romaniei, reprezentanti ai corpului diplomatic, reprezentanti ai comunitatii de afaceri, reprezentanti ai Casei Regale, oameni de cultura, reprezentanti ai unor institutii culturale romanesti si straine, jurnalisti de la diverse publicatii de prestigiu din Romania, membrii si sustinatori ai fundatiei.


Aceste evenimente importante au scopul de a atrage atentia opiniei publice asupra nevoilor bolnavilor in faze avansate si de a imbunatati accesul bolnavilor incurabili? la serviciile specializate hospice. Hospice „Casa Sperantei” spera sa stranga cat mai multe fonduri pentru dezvoltarea serviciilor hospice pentru bolnavii incurabili.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.