Deputatul PDL Pasat mergea la curvele din Poiana Brasov

Deputatul PDL Pasat mergea la curvele din Poiana Brasov

0 249

In Dosarul de santaj deschis impotriva deputatului PDL Cornel Pasat inaintat instantei se regaseste interceptarea respectivei convorbiri dintre Pasat siun individ, Vasile Craciun, purtate la sfarsitul lunii ianuarie 2010. Cei doi au stabilit si tariful platit de Pasat si Cantaragiu pentru vacanta care urma sa fie petrecuta in compania doua tinere prostituate – 500 de euro in total, sau 100 de euro pe ora. Procurorii il cerceteaza acum si pe Vasile Craciun pentru proxenetism.
Potrivit unor stenograme din dosarul de santaj anintit anterior, Pasat ar fi apelat la serviciile unor prostituate, dar pedelistul nu a fost egoist, el dorind sa imparta exeperienta cu de colegul sau de partid Bogdan Cantaragiu.
Amintim ca procurorii anticoruptie l-au interceptat pe Pasat, barbat casatorit, atunci cand ii cerea unui proxenet doua prostituate! Motivul? Alaturi de un alt deputat PDL aveau nevoie de companie intr-o mini vacanta la Poiana Brasov.
Pasat a negociat pentru tinerele respective! Deputatul democrat-liberal a fost interceptat atunci cand ii spunea lui Vasile Craciun cum trebuie sa arate cele doua dame de companie.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.