Fantezii cu ziariste

Fantezii cu ziariste

0 266


Numeroase articole care trateaza rutina sexuala si libidoul scazut, recomanda diverse scenarii care sa reinvie apetitul amutit. Cei pentru care sexul nu mai inseamna nici cat o mana de chipsuri rancede, sunt sfatuiti sa ia in calcul diverse jocuri si scenarii: partenera sa se deghizeze in asistenta medicala, servitoare, ?politista, stewardesa, pentru a-i stimula masculului inert imaginatia.


Nu stiu ce-au de-a face unele meserii cu imaginatia barbatilor, dar, daca specialistii recomanda cu atata caldura, trebuie ca diviziunea sociala a muncii are efect si in cortexul masculin. Cel putin la presedintele Base, functioneaza. Desi lumea il suspecteaza ca are fantezii cu consiliere, se pare ca fanteziile prezidentiale au de-a face cu microfonul, reportofonul, pixul, camera de luat vederi… V-ati prins? Presedintele are fantezii cu ziariste.


Dupa apropourile si aluziile cu iz erotic pe care le face presedintele de fata cu jurnalistele, pare evident ca atunci cand e satul de licurici se viseaza la cate-o press release cu o jurnalista ba pe masa (“daca te urci pe masa iti arat eu ce stiu”), sa-i aplice un bouchon a bouchon, a l`oreille (vorba colegului Vifor) si mai stiu eu a la ce, ?ba in postura de consiliera blonda (sunteti la fel de blonda ca doamna Udrea, as putea sa va iau consiliera), ba in birou (“vin la tine in birou sa o facem”). Alteori e mai “macho”: smulge telefonul ziaristei si vorbeste murdar – si asta recomanda sexologii cand natura zice „pas“. Basca apelativul de pasarica!


Nimic neobisnuit la un barbat atat de stresat sa aiba si el niste fantezii! Nitel cam neobisnuita pare predilectia lui pentru jurnalistele de la Antene 1,2,3…n. Dar, ca sa zicem asa, fiecare cu pasarica lui!


?

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.