Vin direct la tine in birou sa o facem!

Vin direct la tine in birou sa o facem!

0 256

?


Ooops!


He did it again!


Latino loverul Traian Basescu a comis-o din nou.


Dupa ce, nu de mult, ii propunea unei jurnaliste sa se intinda pe masa, sa-i arate ce a invatat la un curs de prim ajutor, acum presedintele i-a declarat unei alte ziariste ca merge direct in biroul ei sa o faca.


Cu ocazia vizitei prezidentiale la Branesti (inaugurarea fabricii japoneze Makita), o jurnalista a Antenei 3, Sorina Matei, l-a intrebat pe presedinte daca, la intoarcere in Bucuresti, va face o declaratie privind motiunea de cenzura. „Sigur, vin direct in birou la tine sa o facem”, a exclamat presedintele!


Ma intreb ce se facea omul daca nimerea o fatuca mai cu tupeu care sa-i spuna un “come on baby”, lingandu-si sugestiv buzele? Ori sa-i spuna un “aici si acum, ca nu mai am rabdare”?


Basescu nu este la prima gafa de acest tip.


In ziua referendumului, dupa ce a chemat, indirect, presa la Selgros sa-l vada cum isi indeasa baxurile cu udatura in portbagaj, presedintele s-a sifonat brusc si i-a casunat pe Andreea Pana de la Antena 1, numind-o “tiganca imputita”


In 2005, la bilantul Politiei, o alta reportera a postului TV Antenei 1 l-a intrebat pe seful statului cum i se pare politia. „In orice caz mult mai frumoasa decat tine”, a raspuns Basescu.


Este cazul sa va mai reamintim de celebrul apelativ de gaozar? A facut deja inconjurul planetei! Dar asta, sa zicem ca a fost o simpla traducere si adaptare dupa licuriciul cel mare George Bush, care, la randul sau a numit un ziarist “ass fucker”.


La prima vedere pare a nu fi nici o diferenta intre cei doi presedinti!


?


Bianca Sorescu


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.