Mania mercantila a lui Aristotel Cancescu

Mania mercantila a lui Aristotel Cancescu

0 210

Ocupandu-se de televiziune si de aplicarea de tencuiala proaspata peste istoria medievala a Brasovului, presedintele CJ, Aristotel Cancescu si-a ratat doar partial veleitatile de negustor. Pasiunea pentru vanzare si-o exercita nestingherit in Consiliul Judetean, ai caror membrii n-au gasit o metoda eficienta de a frana apetitul mercantil al sefului lor.


Mania vanzarii, de care sufera Aristotel Cancescu, s-a exprimat si cu ocazia ultimei sedinte de plen a CJ. Bunurile pe care scoate acum la mezat starostele CJ sunt 51 de spatii in care functioneaza cabinete medicale, aflate in administrarea forului judetean. Se pare ca aproape jumatate dintre ele se gasesc in proprietatea municipalitatii, fapt dovedit cu hartii chiar in sedinta in care se vota la foc automat vanzarea in masa cu pricina. Asta nu l-a impiedicat pe Cancescu sa puna presiune, ca sa folosim o expresie din fotbal, pe consilierii prezenti, care au votat, asa cum fac de obicei, cam tot ce doreste mai marele lor.


In termeni juridici, ultimul puseu de tranzactionare care l-a scuturat pe Aristotel Cancescu ar putea aduce CJ mai bine de 20 de procese cu municipalitatea. O continuare a celor aflate deja pe rol, in cazul unor spitale pe care CJ s-a incapatanat sa si le creada in proprietate, cand ele apartin in acte municipalitatii


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.