PRM ar primi parlamentarii exclusi

PRM ar primi parlamentarii exclusi

0 227

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca formatiunea sa are portile deschise pentru “parlamentarii valorosi” exclusi din PSD si PD. Corneliu Vadim Tudor a mentionat insistent numele academicianului Razvan Theodorescu, insa a precizat ca nu i-a facut acestuia o propunere explicita in acest sens. Tudor a mai criticat conducerile celor doua partide care au avut de pierdut in urma respingerii motiunii pentru excluderea membrilor: „PRM anunta ca are usile deschise pentru toti parlamentarii de valoare exclusi din PD si PSD”.


??????????? Tribunul a continuat, exprimandu-si uimirea :? „Avea si PSD-ul asta un academician, valorosul istoric Razvan Theodorescu, si l-a dat afara! […]?? dar cine l-a exclus pe senatorul Razvan Theodorescu? Liota celor 7 pitici, care tin trena Albei ca Zapada, Mircea Geoana, Titus Corlatean, Victor Ponta si alti pigmei ca ei „.


??????????? Amintim ca in urma respingerii motiunii de cenzura impotriva guvernului Tariceanu, pardidele care au inaintat si spijinit motiunea au ales sa-i pedepseasca, prin excludere, pe membrii care au votat impotriva directivelor de partid. Astfel, Razvan Theodorescu, Ioan Solcanu, Alin Teodorescu si Dan Mihalache de la PSD si deputatul Liviu Nistoran si senatorul Radu Tarle de la PD au fost primii care au avut de suferit.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.