„Gica-Contra” Geoana

„Gica-Contra” Geoana

0 226

Se pare ca respingerea motiunii de cenzura impotriva cabinetului Tariceanu nu a facut decat sa-l inversuneze mai rau pe presedintele principalului partid din opozitie, Mircea Geoana. Acesta a declarat ca, in actuala forma, bugetul pe 2008 propus de Guvernul Tariceanu nu va beneficia de sprijinul social-democratilor. Principalul motiv pentru acest lucru este ca, proiectul se bazeaza pe estimari nerealiste si ii acuza pe guvernanti ca nu au fost in stare sa prezinte un buget bazat pe programare multianuala.


??????????? El a pronosticat faptul ca, avand in vedere trendul economic, anul 2008 va fi primul, din 2000 incoace, cand se va inregistra o crestere a inflatiei. „Reducerea inflatiei prognozata pentru 2008 este complet nerealista. In acest an vom avea 5-6%, deci peste prognoze, astfel ca tinta de 3,8% pentru anul viitor este nerealista si nefondata”, a fost fraza prin care psd-istul si-a inceput triada impotriva lui Calin Popescu Tariceanu.


??????????? Un alt fapt care l-a revoltat pe Mircea Geoana este faptul ca fondul special aflat la dispozitia primului ministru este peste 2,3% din PIB, egal cu cel alocat Ministerului Apararii.


??????????? ?Geoana a anuntat ca parlamentarii social-democrati vor depune amendamente, iar daca acestea nu vor fi acceptate, votul PSD va fi „in consecinta”. „In acest moment proiectul de buget este unul nerealist si nu raspunde adevaratelor prioritati ale romanilor si Romaniei. Nu are cums a intruneasca voturile PSD in Parlament”, a mai adaugat presedintele PSD

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.