Se dau locurile de parcare : grabiti-va !

Se dau locurile de parcare : grabiti-va !

0 249

Dupa rondurile de flori din mijlocul intersectiilor, o alta modificare interesanta si uila a aparut in organizarea urbanistica a Brasovului?: parcarile. V-am povestit intr-un articol anterior ca vor aparea parcari de resedinta pentru care trebuie sa licitam la primarie si care trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a ne putea bucura de beneficii.


Din cele 5000 de locuri de parcare amenajate, 1.623 au fost deja atribuite prin licitatie publica. Zonele vizate pentru concesionarea acestora sunt Cosmos, Constitutiei, Soarelui si Saturn.


Pretul acestora variaza in functie de zona in care sunt amplasate. Astfel, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov, Sorin Toarcea, ne informeaza?: „Si in zona Livada Vulturului au fost atribuite 107 locuri, costul unuia dintre ele fiind de 144 lei. Pentru cartierul Tractorul, un numar de 106 brasoveni au de acum un loc de parcare rezidential, ei urmand sa achite anual suma de 132 lei. In zona Garii, s-au mai dat alte 184 locuri, valoarea fiecaruia fiind de 144 lei/ an”. Ca sa fiti sigur ca locul ramane liber si nu se pierde dupa zicala «cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare?», va puteti achizitiona un dispozitiv de siguranta in valoare de 80 de lei, care se instaleaza in asfalt.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.