Cristian Cioaca a intrat iar in concediu medical

Cristian Cioaca a intrat iar in concediu medical

0 215

Se pare ca stresul din prima zi de munca dupa atata pauza l-a dat gata pe Cristian Cioaca. Sefii politistului au considerat ca acesta trebuie sa se supuna unui nou control psihiatric. In urma acestui ultim control, Cioaca a fost diagnostigat ca suferind de „sindromul nervos depresiv”. Tratamentul prescris de medicii de la Spitalul Militar Brasov cuprinde si un mini-concediu medical de 3 zile.
Astfel, pana luni, cand va trebui sa se intoarca la sectia unde lucreaza, Cioaca va sta la Pitesti, in compania copilului si a parintilor sai. Ieri, politistul a declarat cu nonsalanta-i caracteristica faptul ca, daca stia de amploarea pe care o vor lua cautarile sotiei sale, in noaptea disparitiei facea mai multe drumuri, pentru a pune mai mult la munca pe anchetatori.
Cautarile cadavrului Elodiei Ghinescu se vor limita in acest moment doar asupra judetului Brasov din cauza faptului ca scufundarile in lacurile din judetul Arges nu au dat nici un rezultat. Echipa de anchetatori a anuntat ca urmatorul loc unde se vor face cautari este un lac toxic al unei fabrici de chimicale situata in apropierea localitatii Rasnov. In acest lac erau deversate deseurile fabricii Chimica Rasnov. Echipele de cautare trebuie, insa, mai intai, sa sece lacul adanc de patru metri, si asta pentru ca scafandrii nu se pot scufunda din cauza substantelor toxice. Va vom anunta cand vor finaliza aceste lucrari de mare amploare. Un alt loc unde se vor efectua cautari este reteau de canalizare a municipiului Brasov, unde spera sa gaseasca noi probe pentru incriminarea lui Cristian Cioaca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.