Romania invinge Olanda

Romania invinge Olanda

0 208

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei, pregatita de Victor Piturca, a reusit sa invinga cu scorul de 1-0 (0-0) echipa similara a Olandei, facand astfel un pas mare spre turneul final al Campionatului European din 2008, care se va tine in Austria si Elvetia.
Elevii lui Victor Piturca au trudit mai mult decat oricand impotriva unui adversar dificil si pe o vreme foarte rece si ploioasa pentru a obtine o victorie mare care dublata de un succes in Luxemburg ar insemna calificarea la Euro 2008 in proportie de 99 %.
Echipa noastra s-a distantat in acest moment la cinci puncte de Bulgaria, practic principala adversara la calificare, si cu o victorie in Luxemburg, Romania va avea opt puncte avans, situatie in care ar fi ca si calificata la turneul final.
In meciul cu Olanda, Romania a abordat practic aceeasi tactica ca in meciul amical cu Spania disputat in urma nu cu mult timp, jucatorii nostri abordand defensiv prima parte a jocului si ofensiv actul al doilea.

Romania: Lobont – Ogararu, Tamas, D. Goian, Rat – Codrea, Ov. Petre, Chivu – Nicolita, Marica (D. Niculae min.71), Mutu. Antrenor: Victor Piturca.

Olanda: Stekelenburg – Heitinga (Jaliens min. 68), Ooijer (Koevermans minn. 85), Mathijsen, Bouma – De Zeeuw, Seedorf, Van Bronckhorst – Van Der Vaart, Van Nistelrooy, Robben (Babel min. 78). Antrenor: Marco Van Basten.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.