AVERTISMENT DE LA NASA: UN ASTEROID MASIV AR PUTEA LOVI PĂMÂNTUL, ÎN...

AVERTISMENT DE LA NASA: UN ASTEROID MASIV AR PUTEA LOVI PĂMÂNTUL, ÎN ACEASTĂ TOAMNĂ

0 276

Potrivit studiilor elaborate de oameni de știință, între anii 2019 și 2116 vor intersecta orbita terestră aproximativ 165 asteroizi.
În această toamnă, un asteroid masiv ar putea lovi planeta noastră. Cercetătorii de la NASA nu pot estima numărul de asteroizi, ce se vor prăbuși pe suprafața Pământului în acest interval de timp. (Sursa: NASA). Singura posibilitate pentru salvarea speciei umane constă în coborârea în subteran, în așezări construite în acest scop.
Vom trăi sute se ani ca niște cârtițe în adâncul pământului, cancerizați și plini de alte boli, lipsiți de lumina naturală a soarelui, care este factorul principal al procesării pe cale naturală a vitaminei D, indispensabilă vieții. A se citi neapărat articolul din JP, intitulat SECRETE GUVERNAMENTALE: ORAȘE SUBTERANE PENTRU ZECI DE MII DE LOCUITORI.

În privința alertei declanșate de NASA pentru această toamnă, ar trebui încercată o prognoză și prin unde telepatice, care se propagă instantaneu în spațiul cosmic. Am dovedit acest lucru, prin descoperirea vestigiilor arheologice în subsolul planetei Marte.
Pe această cale ar fi posibilă urmărirea evoluțiilor asteroizilor în jurul Terrei în timp real. Dar guvernele neagă existența energiilor telepatice, pentru a împiedica omenii de rând să cunoască adevărul despre energiile pe care le posedă specia umană.
În consecință, omenirea rămâne dezarmată în fața fenomenelor naturale distructive.

Ce se va întâmpla cu depozitele de arme nucleare, răspândite pe suprafața Pământului, în cazul prăbușirii unor asteroizi?
Vor exploda firește, transformând solul, subsolul, apele de suprafață și cele subterane, aerul pe care îl respirăm într-un cocteil mortal.
Ceea ce dovedește, că

specia umană este departe de inteligența pe care o arogă; mult prea departe.

Ne urâm, ne omorâm, ne pierdem timpul în cancanuri politice sterile, în loc să ne preocupe viața noastră viitoare.
Trebuie reținut faptul, că viața omului și a celorlalte specii terestre nu se sfârșește cu decesul fizic actual.
Viața biologică este formată din energii și informații. Și energiile nu pier, ci se transformă în conformitate cu legile fizicii.

Omenirea este condusă la ora actuală, din păcate, prioritar de masculi, care, orbiți de furia ancestrală, nu iau în calcul supraviețuirea speciilor terestre. Depozitează fără discernământ arme nucleare pe suprafața planetei noastre, pregătind un război nimicitor. Prăbușirea unor asteroizi va declanșa iadul pe Pământ, prin exploziile depozitelor de arme nucleare.

Există o cale să evităm dezastrul nuclear iminent pe Terra, urzit de conducătorii vremelnici ai omenirii.
Trebuie să ne trezim din suficiența civilizației de consum, fără să așteptăm ca rase umanoide extraterestre să pulverizeze civilizația noastră tehnologică, asemănător cu distrugerea civilizației de pe planeta Marte.
A se consulta și articolul:
FIZICIANUL JOHN BRANDENBURG: CIVILIZAȚIA DE TIP UMANOID DE PE MARTE A FOST DISTRUSĂ ÎN URMA UNUI ATAC NUCLEAR!

Vasile Rudan
https://jurnalparanormal.ro/ & Lupul Dacic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.