Consultarile privind bugetul pe 2008 se amana

Consultarile privind bugetul pe 2008 se amana

0 211

Consultarile premierului cu partidele parlamentare, pe tema bugetului pe anul viitor, se amana pentru saptamana viitoare. Intalnirea fusese stabilita pentru miercuri 18.10.2007, dar primul ministru a decis reprogramarea, motivand ca doreste sa extinda consultarea si la votul uninominal.


Poate asa premierul va reusi sa aduca la Palatul Victoria mai multe partide, participarea la discutiile ce ar fi avut loc miercuri fiind confirmata de PC, PRM, PNL si UDMR. PSD si PD anuntasera ca nu participa la consultarile convocate de primul ministru. Liderul PD, Emil Boc, a declarat ca democratii nu participa la niciun fel de negociere cu premierul Tariceanu. In ce-I priveste pe social-democrati, liderii PSD i-au transmis lui Calin Popescu Tariceanu sa meraga el la dezbaterile din Parlament, daca vrea sa afle parerea partidelor despre buget.


Proiectul de buget pentru 2008, aprobat de Guvern saptamana trecuta, a fost transmis Parlamentului, dar nu va fi dezbatut ?n plenul celor doua Camere legislative decat dupa alegerile europarlamentare de pe 25 noiembrie.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.