PNL Brasov: nicio sedinta fara taraboi

PNL Brasov: nicio sedinta fara taraboi

0 306

In ultima vreme, ?sedintele organizatiilor judetene si municipale ale PNL sunt pigmentate de tot felul de dispute: intre liberalii vechi si liberali noi, intrati recent in partid din diferite motive, intre liberalii liberali si liberalii democrati, intre liberalii securisti si liberalii nesecuristi, etc.


Microbul scandalului a acaparat partidul in toate structurile sale, atingand pana si cea mai gingasa latura: organizatia de femei.


La Conferinta Judeteana a organizatiei de femei, alegerea Presedintelui a iscat discutii aprinse si suprari. Motivul a fost vcitoria fara echivoc a consilerei judetene Carmen Ionescu, fosta membra PSD, devenita liberala in cursul anului 2005.


Contracandidata sa, Crina Radu, impreuna cu cateva colege de la Brasov si Prejemr, a parasit sala, indignata de nerespectarea prevederilor statutare, care i-ar fi interzis doamnei Ionescu sa ocupe functia de Presedinte chiar si interimar, asa cum s-a intamplat.


Carmen Ionescu i-a succedat la sefia organizatiei doamnei Maria Ghise, care s-a retras din functie. La Conferinta ea a fost reconfirmata ca Presedinte, provocand frustrari in randul doamnelor cu vechime in organizatie.


Senatorul PNL N.V.Popa, considera ca alegerea doamnei Ionescu s-ar datora unor relatii de afaceri cu conducerea oragnizatiei, respectiv cu Presedintele Aristotel Cancescu, firma doamnei fiind cea care a castigat licitatia pentru restaurarea monumentelor istorice din judet.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.