Geoana preferat la Brasov?

Geoana preferat la Brasov?

0 364

Cu putin timp in urma, se anuntau alegeri plicticoase la varful PSD-ului, pentru ca exista o singura candidatura. Cea a actualului presedinte al partidului, Mircea Geoana. O data cu apropierea desfasurarii alegerilor din interiorul PSD, apar alti doritori care vor sa se intreaca pentru presedintia formatiunii. Dupa ce Sorin Oprescu si-a anuntat candidatura, senatorul Antonie Iorgovan ar intentiona si el sa se arunce in lupta pentru sefie.


Iar pana la alegeri, care vor avea loc la congresul din 10 decembrie, filialelor locale nu le ramane decat sa-si spuna preferintele pentru unul sau altul dintre candidati.


Cocorii de pe Baritiu nr. 1 au facut un viraj puternic de la ultimil congres si pana astazi – cica il vor vota pe Geoana. Dupa ce l-au lucrat pe Geoana la ultimul congres, acum promit sa-l sustina, asa cum si el ia sustinut sa scape de reformistii din organizatie.


Social-democratii brasoveni au anuntat ca vor ramane loiali celui care conduce in prezent partidul. Presedintele filialei Brasov a PSD, deputatul Constantin Nita, il asigura pe Mircea Geoana de tot sprijinul pesedistilor din Brasov.


Iar in ceea ce priveste functia de secretar general al partidului, delegatii la Congres ai Organizatiei judetene a PSD opteaza pentru Miron Mitrea.


La randul sau, senatorul Otilian Neagoe a tinut sa nege zvonurile care au aparut in ultimele zile, cum ca, de fapt, nu ar exista niciun birou parlamentar la Roma, avand in vedere ca nu s-a dat nicio adresa, niciun telefon sau vreun numar de fax. Neagoe a dat asigurari ca, pe langa biroul parlamentar care se va deschide la Roma pana la sfarsitul anului, se va mai deschide si o filiala a PSD, la inceputul lui 2007, filiala care va fi condusa de Florin Tataru, un brasovean nascut in localitatea Dragus, care este stabilit in prezent la Roma.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.