Inaugurare drum judetean la Harman

Inaugurare drum judetean la Harman

0 333

Conducatorii auto sunt informati ca marti, 21 noiembrie, a avut loc inaugurarea drumului judetean 112, ce leaga localitatea Harman de Bod. La inaugurare a participat Aristotel Cancescu, presedintele CJ Brasov, Toma Dobrogeanu, consilier judetean, Ion Dinita, director general la SC Gotic SA, executantul lucrarii si, nu in ultimul rand, primarul comunei Harman, Mihai Disor. Momentul a fost unul festiv, cu taierea panglicii inaugurale si traditionala sampanie si piscoturi. Cei mai bucurosi insa au fost conducatorii auto care tranziteaza zona, vin de la Bucuresti, intra pe noua ocolitoare realizata la Darste, ies pe drumul CET-ului, ajung in Harman, ocolind astfel Brasovul pe ruta Harman – Bod.


?


20.000 de autovehicule tranziteaza zona


Primarul comunei Harman, Mihai Disor, a declarat ca zilnic 20.000 de autovehicule tranziteaza zona, astfel incat el apreciaza ca Harmanul a ajuns sa fie considerat nodul ocolitoarelor: „Este bine ca s-a realizat aceasta investitie, dar este si rau pentru ca 20.000 de autovehicule care trec prin comuna creeaza trepidatii cladirilor. Autovehiculele sunt mari, unele de zeci de tone, pe trei-patru osii. Drumul are o lungime de 2,8 km si ajunge pana in centrul comunei Harman, unde consideram ca se afla kilometrul O. Reamintim conducatorilor auto ca este vorba de drumul judetean 112, care se desprinde din artera principala Brasov – Sf. Gheorghe la intrarea in Harman, deci pe artera de circulatie harman-Bod”.


?


Furtul semnelor de circulatie


Mihai Disor, primarul comunei Harman, a mai precizat cu acest prilej ca mai are de lucru la realizarea semnelor de circulatie care sunt furate frecvent de hoti: „Vom avea de lucru la semnele de circulatie, pentru ca nu stim din ce material sa le confectionam ca sa nu le mai fure hotii. Cele confectionate din tabla, nu rezista, pentru ca sunt furate si ajung la fier vechi. Cele din plastic nu rezista nici ele, deoarece sunt realizate din materiale care se sparg usor. Asa ca, mai cautam solutii. Daca cineva are o idee in acest sens, o acceptam cu drag”.


Ileana R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.