Grup de consilieri independenti la CJ Brasov

Grup de consilieri independenti la CJ Brasov

0 361

La conferinta de presa de joi, cei patru consilieri judeteni independenti brasoveni, Iancu Vespasian Augustin, Toma Dobrogeanu, Sebastian Grapa (toti trei fosti membri la PSD Brasov) si Dragos Craciun (ex PD) prin vocea primului, au anuntat constituirea unui nou Grup politic in Consiliul Judetean.


Acest lucru a devenit posibil odata cu modificarile realizate, in prima jumatate a acestui an, in continutul Legii 215/2001, a administratiei publice, care da posibilitatea consilierilor independenti de a se organiza intr-un Grup independent.


Din cate s-a spus conducerea grupului se va realiza prin rotatie, primul sef de grup anuntat de Vespasian este Toma Dobrogeanu.


Odata cu cu infiintarea acestui grup de independentii numarul grupurilor politice existente in CJ Brasov s-a refacut, diminuarea s-a facut dupa desfiintarea Grupului de consilieri PRM. Va reamintim ca prin plecarea ultimului consilier de la PRM, Florin Staicu, PRM nu mai este reprezentat, dupa CL, nici in CJ Brasov


Aceasta noua grupare este a patra ca marime din forul deliberativ judetean, inaintea independentilor fiind ?grupul PNL, PD si PSD,?si in urma lor? Grupul UDMR.


Din cate au declarat, intentia consilierilor independenti este de a fi o prezenta activa in tot ce inseamna administratia judetului, vor solicita sa fie implicati in toate activitatile, avand pe langa alte preocupari asigurarea transparentei in ?conducerea judetului, in cheltuirea banului public.


Dupa cum a declarat Iancu Vespasian, grupul consilierilor independenti, doreste sa reprezinte interesele tuturor cetatenilor care nu sunt membrii la nici un partid. “Dorim sa lucram pentru toti brasovenii din judet avand o grija speciala pentru cei care nu sunt prinsi in nic o formatiune politica. Vom servi cel mai mare grup de cetateni din judet – pe cel al independentilor fata de partidele politice” a declarat Vespasian. Acesta, a fost completat de Toma Dobrogeanu care a declarat ca se vor adresa si “membrilor de partid care nu se simt reprezentati de propriile partide”.


?


Iza M.??


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.